Deltag

Rasmus C.

 Novelle Podcast

Sådan får du din novelle med i podcasten.

 

 

 

          Sidder du derude og har en spirende forfatter i maven og bare rigtig gerne vil have dine historier ud blandt folk. Er forfatterskabet allerede din levevej og har du en lille historie liggende i en skuffe som du gerne vil bidrage med.

 

                                   

 

så er det lige netop dig jeg leder efter

 

 

 

          Hele tanken bag podcast serien "Novelle Podcast" er at få de noveller frem og ud, som ellers kan være svære at få videre end til skrivebordet på computeren. og samtidig er meningen at være et "udstillingsvindue" og promovering af dig som ny forfatter. 

 

          For dig der allerede er fast forankret i forfatterskabet og måske har udgivet en masse, er "Novelle Podcast" en alletiders muliged for at vise dine skrivekundskaber frem på en enkel og hurtig måde, og samtidig give en masse viden og ideer videre til alle de spirende forfattere som lytter og læser med. 

 

 

 

          I udgangspunktet skal det at være med i podcasten være sjovt og hyggeligt. men der er nødt til at være nogle få regler og retningslinjer, og dem kan du læse herunder:

 

 

 

 1.  De i podcasten oplæste noveller, skal efterfølgende være tilgængelige for lytterene til at kunne læse. men du beholder selvfølgelig som forfatter selv alle rettigheder til novellen.

 

 

 

 2. Du skal som forfatter og novelle bidrager være villig til at deltage i et interview. enten ansigt til ansigt eller et telefoninterview.

 

 

 

 3. I podcasten indlæses novellen af mig, med mindre du selv som forfatter gerne vil indlæse. dette kræver at du har mulighed for at indlæse i tilstrækkelig god             kvalitet, eller har mulighed for at komme og indlæse hos mig. 

 

 

 

 4. Du er sikkert vant til at definere længden af dine skriverier ud fra antal anslag, ord eller sider. men i forhold til dette koncept, er længden af novellen nødt til at holde sig på en oplæsningstid på max. ca. en halv time. du kan læse din novelle højt for dig selv og tage tid, eller sende den til mig for vurdering. (husk at sænke dit oplæsningstempo lidt i forhold til hvordan du normalt ville læse op)

 

 

 

 5. Du vil som deltager i podcasten få lov at lytte hele udsendelsen igennem når den er  færdigproduceret. Intet bliver lagt ud inden du har godkendt udsendelsen.  

 

 

 

          5 enkle regler... Hvis du har lyst til at bidrage med en novelle og på den måde komme med i podcasten og fortælle din historie, så udfyld kontaktformularen herunder og skriv ganske kort om dig selv, din novelle og hvorfor du gerne vil med. 

 

 

 

         

 

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

 

                                                                                                          Rasmus C.